Står ni som All Solenergi ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan solcellsföretag och beställare?

Nej. All Solenergi primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med solcellsenergi företag. Det innebär att All Solenergi eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och solcellsföretag.

Redaktör på All Solenergi
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som All Solenergi ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan solcellsföretag och beställare?"


All Solenergi primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med solcellsenergi företag. Det innebär att All Solenergi eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och solcellsföretag. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och solcellsenergi företag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte All Solenergi eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till All Solenergi, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en solcellsföretag?

All Solenergi hjälper dig hitta duktiga Solcellsföretag, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda All Solenergi?

Fokus på solcellsföretag & solcellsenergi företag

All Solenergi har samlat alla solcellsföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt solcellsföretag för dina behov.

Vi har samlat alla solcellsenergi företag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla solcellsenergi företag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt solcellsföretag för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med All Solenergi

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla solcellsenergi företag som finns på All Solenergi.